Eria Resort Accessible Holidays

Maleme
Eria Resort Accessible Holidays Genel
Eria Resort Accessible Holidays Genel
Eria Resort Accessible Holidays Genel
Eria Resort Accessible Holidays Genel
Eria Resort Accessible Holidays Genel
Image More +83 fotoğraf
Eria Resort Accessible Holidays
Maleme Kydonias , Maleme

Eria Resort Accessible Holidays konaklamanızda Platanias bölgesinde, Agioi Apostoloi Plajı ile 14,6 km (9,1 mi) ve Girit Botanik Parkı ve Bahçeleri ile 20,3 km (12,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Girit Deniz Müzesi ile 20,4 km (12,7 mi) ve Hanya Deniz Feneri ile 20,5 km (12,8 mi) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 13 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 28-inç LED televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için gece kulübü, ücretli su parkı ve sağlık kulübü mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Dağ Manzaralı
Luxury
Luxury Süit, Engellilere Uygun, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x