Erato Inn

Cyclades Adaları, Agios Prokopios
Erato Inn Öne Çıkan Resim
Erato Inn Dış Mekan
Erato Inn Dış Mekan
Erato Inn Dış Mekan
Erato Inn Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Erato Inn
Agios Prokopios Cyclades Adaları, Agios Prokopios

Erato Inn konaklamanızda Naxos bölgesinde, iş merkezinde, Agios Prokopios Plajı yakınında Agia Anna Plajı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan apart daire Plaka Plajı ile 2 km (1,3 mi) ve Agios Georgios Plajı ile 3,8 km (2,3 mi) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç plazma televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ile derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede ayrıca bebek bakımı (ücretli), düğün organizasyonu hizmeti ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Apart Daire, Birden Çok Yatak, Deniz Manzaralı
Basic
Basic Stüdyo, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat, Şehir Manzaralı
Panoramic
Panoramic Apart Daire, Birden Çok Yatak, Plaj Manzaralı
Executive
Executive Apart Daire, Birden Çok Yatak, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Apart Daire, Birden Çok Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x