EQ Kuala Lumpur

Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur
EQ Kuala Lumpur Genel
EQ Kuala Lumpur Genel
EQ Kuala Lumpur Genel
EQ Kuala Lumpur Genel
EQ Kuala Lumpur Genel
Image More +50 fotoğraf
EQ Kuala Lumpur
Equatorial Plaza, Jalan Sultan Ismail Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur

Kuala Lumpur (Kuala Lumpur Şehir Merkezi) bölgesindeki EQ Kuala Lumpur konaklamanızda Pavilion Kuala Lumpur ve Kuala Lumpur Kongre Merkezi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Suria KLCC Alışveriş Merkezi ile 1,7 km ve KLCC Park ile 1,8 km mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan Nipah yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 5 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 440 klimalı odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sauna ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Kuala Lumpur bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 30677 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Club)
Room
Premier Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Stüdyo Süit
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Manzaralı, Kule
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (Club)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x