Epic Oceanfront Puerto Morelos

Puerto Morelos
Epic Oceanfront Puerto Morelos Genel
Epic Oceanfront Puerto Morelos Genel
Epic Oceanfront Puerto Morelos Öne Çıkan Resim
Epic Oceanfront Puerto Morelos Dış Mekan
Epic Oceanfront Puerto Morelos Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Epic Oceanfront Puerto Morelos
Playa Col Centro , Puerto Morelos

Epic Oceanfront Puerto Morelos misafirlere Puerto Morelos bölgesinde, plajda, Puerto Morelos Şehir Meydanı ve Puerto Morelos Resifi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Moon Palace Golf Club ile 13,3 mi (21,3 km) ve Maroma Plajı ile 12,8 mi (20,7 km) mesafede.

Bu otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Luxury
Luxury Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x