Entebbe Travelle'rs Inn

Entebbe
Entebbe Travelle'rs Inn Genel
Entebbe Travelle'rs Inn Genel
Entebbe Travelle'rs Inn Genel
Entebbe Travelle'rs Inn Genel
Entebbe Travelle'rs Inn Öne Çıkan Resim
Image More +81 fotoğraf
Entebbe Travelle'rs Inn
Plot 18A, Portal Road , Entebbe

Entebbe Travelle'rs Inn misafirlere Entebbe merkezinde, Imperial Shopping Mall ve Entebbe Botanik Bahçesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Entebbe Golf Kulübü ile 0,4 mi (0,6 km) ve Sesse Islands ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Misafirler 4 kilometre içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x