Ensana Vila Trajan

Batı Slovakya, Piestany
Ensana Vila Trajan Öne Çıkan Resim
Ensana Vila Trajan Yerinde Yemek
Ensana Vila Trajan Yerinde Yemek
Ensana Vila Trajan Yerinde Yemek
Ensana Vila Trajan Banyo Tipleri
Image More +8 fotoğraf
Ensana Vila Trajan
Sad Andreja Kmeta 11 Batı Slovakya, Piestany

Ensana Vila Trajan misafirlere Piestany merkezinde, Kolonadovy Most ve Mestsky Parkı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Eva Yüzme Havuzu ile 1,4 mi (2,3 km) ve Kaplıca Müzesi (Balneologicke Muzeum) ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Pansiyonda yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve asansör mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x