Apartmany Halex Centrum City Aupark

Batı Slovakya, Piestany
Apartmany Halex Centrum City Aupark Öne Çıkan Resim
Apartmany Halex Centrum City Aupark Dış Mekan
Apartmany Halex Centrum City Aupark Dış Mekan
Apartmany Halex Centrum City Aupark İç Mekan
Apartmany Halex Centrum City Aupark Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
Apartmany Halex Centrum City Aupark
Nitrianska 7572/20 Batı Slovakya, Piestany

Bu apart daire misafirlere Piestany merkezinde, Mestsky Parkı ve Kolonadovy Most ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu daire Kaplıca Müzesi (Balneologicke Muzeum) ile 0,4 mi (0,7 km) ve Eva Yüzme Havuzu ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Bu apart daire misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu dairede mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca mikrodalga fırın isteyebilirsiniz.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x