Enkay Residency V Block

Gurugram
Enkay Residency V Block Genel
Enkay Residency V Block Genel
Enkay Residency V Block Genel
Enkay Residency V Block Genel
Enkay Residency V Block Genel
Image More +44 fotoğraf
Enkay Residency V Block
V-39/18 & 19 DLF Phase 3, Sector 24 , Gurugram

Enkay Residency V Block misafirlere Gurugram merkezinde, DLF Cyber City ve DLF Phase II ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Hindistan Kapısı ile 15,6 mi (25,1 km) ve Worldmark Alışveriş Merkezi ile 7,6 mi (12,2 km) mesafede.

Enkay Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. 32 inç LCD televizyon ile şifreli televizyon kanalları sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x