Emily Resort

Batı Ukrayna, Lviv
Emily Resort Genel
Emily Resort Genel
Emily Resort Genel
Emily Resort Genel
Emily Resort Genel
Image More +35 fotoğraf
Emily Resort
B. Khmelnytskoho 9B, Vynnyky Batı Ukrayna, Lviv

Lviv bölgesindeki Emily Resort konaklamanızda Museum of Folk Architecture and Life ve The Palace of Turkull-Comellos ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel The Palace of Siemienski-Lewickis ile 4,5 mi (7,3 km) ve Lychakiv Mezarlığı ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

166 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz 2 kapalı yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x