Emily and Nana Lodge

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Emily and Nana Lodge Genel
Emily and Nana Lodge Genel
Emily and Nana Lodge Genel
Emily and Nana Lodge Öne Çıkan Resim
Emily and Nana Lodge Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Emily and Nana Lodge
Svaydumkom Village Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Siem Reap bölgesindeki Emily and Nana Lodge konaklamanızda, Angkor Wat ve Eski Pazar Bölgesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,7 mi (1,1 km) ve Angkor Night Market ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Hostelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut.

20 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x