Emilio's Home

Kuzey Roma (bölge), Roma
Emilio's Home Genel
Emilio's Home Genel
Emilio's Home Genel
Emilio's Home Öne Çıkan Resim
Emilio's Home Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Emilio's Home
VIA MAFFEO PANTALEONI 23 Kuzey Roma (bölge), Roma

Roma (Tor di Quinto) bölgesindeki Emilio's Home misafirlere Piazza Navona ve Villa Borghese ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Castel Sant’Angelo ile 6,2 km (3,9 mi) ve Trevi Çeşmesi ile 6,7 km (4,2 mi) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 55-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Üç Kişilik Oda, Ortak Banyo
Tek
Tek Kişilik Oda, Ortak Banyo
Room
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x