Emi Seaside

Gazi
Emi Seaside Öne Çıkan Resim
Emi Seaside Dış Mekan
Emi Seaside Dış Mekan
Emi Seaside Dış Mekan
Emi Seaside Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Emi Seaside
5 Koufonissi St, Ammoudara, Heraklion , Gazi

Malevizi bölgesindeki Emi Seaside misafirlere plajda, Ammoudara Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Pankritio Stadı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Kandiye Limanı ile 4,4 mi (7,1 km) ve Knossos Sarayı ile 9,7 mi (15,5 km) mesafede.

Restoranda Emi Seaside misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Family
Family Süit, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x