Agapi Beach Resort - All Inclusive

Yunan Adaları, Agios Dimitrios
Agapi Beach Resort - All Inclusive Genel
Agapi Beach Resort - All Inclusive Genel
Agapi Beach Resort - All Inclusive Genel
Agapi Beach Resort - All Inclusive Genel
Agapi Beach Resort - All Inclusive Genel
Image More +106 fotoğraf
Agapi Beach Resort - All Inclusive
76, Andr. Papandreou Str, Ammoudara Gazi Heraklion Yunan Adaları, Agios Dimitrios

Malevizi bölgesindeki Agapi Beach Resort - All Inclusive misafirlere denize sıfır, Ammoudara Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Pankritio Stadı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Kandiye Limanı ile 4,2 mi (6,8 km) ve Knossos Sarayı ile 7,3 mi (11,8 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Yerel mutfak seven misafirler için Main Restaurant ideal; resort otelde yemek servisi yapan 4 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 4 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 320 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 3 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Exclusive
Exclusive Bungalov
Double
Double Room, Premium Sea View
Bungalov,
Bungalov, Bahçe Manzaralı
Bungalov,
Bungalov, Havuz Manzaralı
Bungalov,
Bungalov, Kısmi Deniz Manzaralı
Bungalow
Bungalow Sea Front
Exclusive
Exclusive Bungalow, Pool Front
Two-Bedroom
Two-Bedroom Maisonette

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x