Emara Ole-sereni

Nairobi West
Emara Ole-sereni Genel
Emara Ole-sereni Genel
Emara Ole-sereni Genel
Emara Ole-sereni Genel
Emara Ole-sereni Öne Çıkan Resim
Image More +27 fotoğraf
Emara Ole-sereni
Nairobi West , Nairobi West

Emara Ole-sereni misafirlere Nairobi (Nairobi West) bölgesinde, Nairobi Ulusal Parkı yakınında ve Nextgen Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Thika Road Mall Alışveriş Merkezi ile 12,4 mi (20 km) ve Nyayo Ulusal Stadyumu ile 3,3 mi (5,4 km) mesafede.

Acacia yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 148 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Nairobi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 486 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x