Ella camping Resort

Ella
Ella camping Resort Genel
Ella camping Resort Genel
Ella camping Resort Genel
Ella camping Resort Genel
Ella camping Resort Genel
Image More +108 fotoğraf
Ella camping Resort
Goussa , Ella

Ella camping Resort konaklamanızda Ella bölgesinde, Ella Kayası ile 4,5 km (2,8 mi) ve Dokuz kemer Köprüsü ile 8 km (4,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu kamp alanı Little Adam's Doruğu ile 9,2 km (5,7 mil) ve Kinellan Çay Fabrikası ile 10,5 km (6,5 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kamp alanında 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 20 klimalı odada şömine ve LED televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kamp alanında misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, lobide şömine ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Çadır, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x