Elixondoa

Aquitaine, Pagolle
Elixondoa Genel
Elixondoa Öne Çıkan Resim
Elixondoa Dış Mekan
Elixondoa Dış Mekan
Elixondoa Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Elixondoa
MAISON ELIXONDOA Aquitaine, Pagolle

Pagolle bölgesindeki Elixondoa konaklamanızda, Mauléon Castle ile 8,6 mi (13,8 km) ve Navarrenx Golf Club ile 17,6 mi (28,3 km) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Sauveterre Şatosu ile 17,6 mi (28,3 km) ve St-Jean-Pied-de-Port Kalesi ile 19,8 mi (31,9 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, kütüphane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x