Camping Uhaitza Le Saison

Gotein-Libarrenx
Camping Uhaitza Le Saison Genel
Camping Uhaitza Le Saison Öne Çıkan Resim
Camping Uhaitza Le Saison Dış Mekan
Camping Uhaitza Le Saison Dış Mekan
Camping Uhaitza Le Saison Dış Mekan
Image More +9 fotoğraf
Camping Uhaitza Le Saison
Route De Libarrenx , Gotein-Libarrenx

Bu kamp alanı misafirlere Gotein-Libarrenx bölgesinde, nehir üzerinde ve Mauléon Castle ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kamp alanı Navarrenx Golf Club ile 10,3 mi (16,5 km) ve Gurs Internment Camp ile 12,8 mi (20,7 km) mesafede.

Bu kamp alanı misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu kamp alanında küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kamp alanında misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Karavan
Karavan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x