Elite Hotel Brage

Orta İsveç, Borlange
Elite Hotel Brage Dış Mekan
Elite Hotel Brage Dış Mekan
Elite Hotel Brage Kahvaltı
Elite Hotel Brage Kahvaltı
Elite Hotel Brage Yerinde Yemek
Image More +59 fotoğraf
Elite Hotel Brage
Stationsgatan 1-3 Orta İsveç, Borlange

Elite Hotel Brage misafirlere Borlange merkezinde, Jussi Bjorling Müzesi yakınında ve Borlange Jeoloji Müzesi ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Framtidsmuseet ile 0,3 mi (0,4 km) ve Kupolen Alışveriş Merkezi ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 102 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu otelde 4 kat olan bir 1 bina var ve misafirler için tekerlekli sandalye kullanımına uygun mevcut. Eğlence aktiviteleri arasında yakın çevrede kar sörfü, yakın çevrede alp disiplini kayak ve yakın çevrede kros kayağı bulunuyor.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Room
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Family Oda
Room
Süit
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x