Elements GH8 by NAS

Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen
Elements GH8 by NAS Genel
Elements GH8 by NAS Genel
Elements GH8 by NAS Öne Çıkan Resim
Elements GH8 by NAS Dış Mekan
Elements GH8 by NAS Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Elements GH8 by NAS
Elements GH8 Av. CTM entre Gaviotas y Albatros Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen

Elements GH8 by NAS size Playa del Carmen (Zazil-ha) bölgesinde, you'll be a Playa del Carmen Main Beach ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Quinta Avenida ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Xcaret Ekoloji ve Tema Parkı ile 7,4 mi (11,9 km) ve Xplor Temalı Parkı ile 6,8 mi (11 km) mesafede.

Restoranda Elements GH8 by NAS misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimiz mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Plaj Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x