Element Toronto Airport

Güney Ontario, Mississauga
Element Toronto Airport Genel
Element Toronto Airport Genel
Element Toronto Airport Genel
Element Toronto Airport Genel
Element Toronto Airport Genel
Image More +36 fotoğraf
Element Toronto Airport
6257 Airport Road Güney Ontario, Mississauga

Element Toronto Airport misafirlere Mississauga bölgesinde, havaalanı yakınında ve The International Centre (Uluslararası Merkez) ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Yorkdale Alışveriş Merkezi ile 9,8 mi (15,8 km) ve Square One Alışveriş Merkezi ile 11,5 mi (18,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Moments Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

144 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz, spa küveti ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 10 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Stüdyo,
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Stüdyo,
Stüdyo, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x