Eldoret Wagon hotel

Uasin Gishu, Eldoret
Eldoret Wagon hotel Genel
Eldoret Wagon hotel Öne Çıkan Resim
Eldoret Wagon hotel Casino
Eldoret Wagon hotel Yerinde Yemek
Eldoret Wagon hotel Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
Eldoret Wagon hotel
Oloo St Uasin Gishu, Eldoret

Eldoret bölgesindeki Eldoret Wagon hotel konaklamanızda Moi Eğitim ve Sevk Hastanesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve 64 Stadı ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu kumarhane olan otel Poa Place Bahçeleri ile 2,6 mi (4,1 km) ve Iten Dinlenme Bahçesi ile 21,1 mi (33,9 km) mesafede.

Endo Bar yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki 4 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için LED televizyon olan 103 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler için kumarhane ve gece kulübü vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Eldoret bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 50 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x