Eldey Airport Hotel

Southern Iceland, Reykjanesbaer
Eldey Airport Hotel Genel
Eldey Airport Hotel Genel
Eldey Airport Hotel Öne Çıkan Resim
Eldey Airport Hotel Dış Mekan
Eldey Airport Hotel Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Eldey Airport Hotel
Lindarbraut 634 Southern Iceland, Reykjanesbaer

Eldey Airport Hotel misafirlere Keflavík bölgesinde, havaalanı yakınında, Stekkjarkot ve Reykjanes UNESCO Global Jeoparkı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mavi Lagün ile 11,7 mi (18,9 km) ve İzlanda Rock 'n' Roll Müzesi ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

42 odada DVD oynatıcı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, terlik ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Family
Family Süit
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x