Elaias Gi Residence

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kefalonia
Elaias Gi Residence Öne Çıkan Resim
Elaias Gi Residence Dış Mekan
Elaias Gi Residence Dış Mekan
Elaias Gi Residence Dış Mekan
Elaias Gi Residence Dış Mekan
Image More +12 fotoğraf
Elaias Gi Residence
Mousata Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kefalonia

Elaias Gi Residence misafirlere Kefalonia bölgesinde, plaj yakınında, Ionian Sea ve Trapezaki Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Lourdas Plajı ile 2,7 mi (4,3 km) ve Argostoli Limanı ile 8,4 mi (13,6 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 21 inç düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo
Standard
Standard Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x