El Roble Hotel Boutique

Paipa
El Roble Hotel Boutique Dış Mekan
El Roble Hotel Boutique Dış Mekan
El Roble Hotel Boutique Dış Mekan
El Roble Hotel Boutique Dış Mekan
El Roble Hotel Boutique Kahvaltı
Image More +15 fotoğraf
El Roble Hotel Boutique
Via Bonza , Paipa

Paipa bölgesindeki El Roble Hotel Boutique misafirlere tarihi bölgede, Duitama Katedrali ve Innovo Plaza Duitama ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sochagota Lake ile 3,2 mi (5,2 km) ve Pantano de Vargas Monumento a los 14 lanceros ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 6 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için lobide kahve servisi ve su sebili vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Ev, Mutfak
Room
Habitación Doble Baño Privado Externo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x