D'Acosta Hotel Sochagota

Andean Highlands, Paipa
D'Acosta Hotel Sochagota Genel
D'Acosta Hotel Sochagota Genel
D'Acosta Hotel Sochagota Genel
D'Acosta Hotel Sochagota Genel
D'Acosta Hotel Sochagota Genel
Image More +66 fotoğraf
D'Acosta Hotel Sochagota
Kilometro 2 Via Las Piscinas Paipa Andean Highlands, Paipa

Paipa bölgesindeki D'Acosta Hotel Sochagota konaklamanızda, Sochagota Lake ile 12 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Pantano de Vargas Monumento a los 14 lanceros ile 3 mi (4,9 km) ve Lancers Anıtı ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Balcón de las Garzas ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

63 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Göl Manzaralı
Standard
Standard Oda
Room
Kulübe, 2 Yatak Odası, Göl Manzaralı (2 Bathrooms)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x