El Encanto

Puebla
El Encanto Genel
El Encanto Genel
El Encanto Genel
El Encanto Öne Çıkan Resim
El Encanto İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
El Encanto
5 Poniente No. 105, Local B, Centro , Puebla

El Encanto misafirlere Puebla merkezinde, Puebla Katedrali ve Palafoxiana Kütüphanesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Africam Safari ile 10,4 mi (16,8 km) ve Angelopolis Ticaret Merkezi ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Otelin Meksika mutfağı alanında uzman restoranı El Patio de los Venados misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Çatı Katı (Loft), 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x