Hotel Gala

Orta Meksika, Puebla
Hotel Gala Genel
Hotel Gala Genel
Hotel Gala Genel
Hotel Gala Dış Mekan
Hotel Gala İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hotel Gala
Avenida 3, Pte., No 150 Historic Center Orta Meksika, Puebla

Hotel Gala misafirlere Puebla (Puebla Tarihi Merkezi) bölgesinde, Bello Müzesi yakınında ve Puebla Katedrali ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Africam Safari ile 12,1 mi (19,5 km) ve Angelopolis Ticaret Merkezi ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 31 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo Süit
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x