El Balcon

Peru Dağlık Bölgesi, Cusco Tarihi Merkezi
El Balcon Öne Çıkan Resim
El Balcon Dış Mekan
El Balcon Dış Mekan
El Balcon Dış Mekan
El Balcon Dış Mekan
Image More +157 fotoğraf
El Balcon
Tambo De Montero 222 Peru Dağlık Bölgesi, Cusco Tarihi Merkezi

El Balcon misafirlere Cusco merkezinde, Museo Irq’i Yachay ve Museo de Plantas Sagradas Magicas y Medicinales ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Plaza de Armas meydanı ile 0,3 mi (0,6 km) ve Bird Watching in peru ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

17 oda mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçeli
Süit,
Süit, Balkon
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçeli
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 3 Tek Kişilik Yatak, Bahçeli
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 3 Tek Kişilik Yatak, Balkon, Dağ Manzaralı
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x