EFM Guest House

Malezya Yarımadası, Ipoh
EFM Guest House Genel
EFM Guest House Genel
EFM Guest House Genel
EFM Guest House Genel
EFM Guest House Genel
Image More +71 fotoğraf
EFM Guest House
No 1A, Laluan Panorama 4/4 Taman Panorama Rapat Indah Malezya Yarımadası, Ipoh

Ipoh bölgesindeki EFM Guest House misafirlere dağda, Kek Lok Tong ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Nam Thean Tong Tapınağı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Ipoh Parade alışveriş merkezi ile 6 mi (9,6 km) ve Aeon Station 18 alışveriş merkezi ile 6,7 mi (10,8 km) mesafede.

EFM Guest House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz gazete servisi ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Spa küveti ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Dağ Evi, 2 Yatak Odası, Mutfak
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Dağ Evi, 1 Yatak Odası
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası, Mutfak
Room
Family Oda, 1 Yatak Odası
Room
Superior Dağ Evi, 1 Yatak Odası
Room
Villa
Room
Deluxe Family Chalet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x