Awanastay Ipoh

Malezya Yarımadası, Sri Ampang
Awanastay Ipoh Genel
Awanastay Ipoh Öne Çıkan Resim
Awanastay Ipoh Dış Mekan
Awanastay Ipoh Dış Mekan
Awanastay Ipoh Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Awanastay Ipoh
17 Persiaran Sri Ampang 13 Kampung Seri Ampang Malezya Yarımadası, Sri Ampang

Awanastay Ipoh misafirlere Ipoh bölgesinde, golf sahasına yakın, Nam Thean Tong Tapınağı ve Royal Perak Golf Club 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Ipoh Parade alışveriş merkezi ile 4,5 mi (7,2 km) ve Aeon Station 18 alışveriş merkezi ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için 8 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, kuaför ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x