Edna Addis Hotel

Addis Ababa
Edna Addis Hotel Genel
Edna Addis Hotel Genel
Edna Addis Hotel Genel
Edna Addis Hotel Genel
Edna Addis Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +39 fotoğraf
Edna Addis Hotel
Aware Road , Addis Ababa

Edna Addis Hotel konaklamanızda Addis Ababa merkezinde, Etiyopya Ulusal Müzesi ve Shola Pazarı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel ECA Konferans Merkezi ile 2,4 km (1,5 mil) ve Kutsal Üçleme Katedrali ile 2,9 km (1,8 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 29 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için şifreli televizyon kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz bebek bakımı, lobide şömine ve piknik alanı vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo Süit
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x