Bata Hotel

Addis Ababa
Bata Hotel Öne Çıkan Resim
Bata Hotel Oda Manzaraları
Bata Hotel Oda Manzaraları
Bata Hotel Oda Düzeni
Bata Hotel Oda Düzeni
Image More +8 fotoğraf
Bata Hotel
Haile Gebre Silase Street Bole Subcity, Woreda 04 , Addis Ababa

Addis Ababa (Yeka) bölgesindeki Bata Hotel misafirlere “Kızıl Terör” Şehitlerini Anma Müzesi ve Lion of Judah Monument ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel ECA Konferans Merkezi ile 1,3 mi (2,1 km) ve Africa Hall ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

28 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı mevcuttur. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Executive
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Oda (King)
Room
Executive Süit
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x