Eden's Edge Hotel

Apia Kent Merkezi
Eden's Edge Hotel Genel
Eden's Edge Hotel Genel
Eden's Edge Hotel Genel
Eden's Edge Hotel Genel
Eden's Edge Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
Eden's Edge Hotel
Togafu'afu'a Road , Apia Kent Merkezi

Apia bölgesindeki Eden's Edge Hotel konaklamanızda, Fugalei Fresh Produce Market ve Falemataaga – The Museum of Samoa ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Fish Market ile 0,6 mi (0,9 km) ve Flea Market ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Eden's Edge, Eden's Edge Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası
Room
Standard Oda (Triple)
Room
Economy Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Veranda, Bahçe Manzaralı
Room
Family Oda (Deluxe)
Room
Oda, Banyolu/Duşlu (Queen)
Room
Deluxe Oda (Triple)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x