Moatoga Hotel

Apia Kent Merkezi
Moatoga Hotel Öne Çıkan Resim
Moatoga Hotel Dış Mekan
Moatoga Hotel Dış Mekan
Moatoga Hotel Dış Mekan
Moatoga Hotel Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Moatoga Hotel
Fugalei , Apia Kent Merkezi

Moatoga Hotel misafirlere Apia merkezinde, Fugalei Fresh Produce Market yakınında ve Flea Market ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Fish Market ile 0,6 mi (0,9 km) ve Falemataaga – The Museum of Samoa ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca motelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 24 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlere masa ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez (Self Contained)
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x