Eden Rock Hotel

Sinai Peninsula, Sharm El Sheikh
Eden Rock Hotel Genel
Eden Rock Hotel Genel
Eden Rock Hotel Öne Çıkan Resim
Eden Rock Hotel İç Mekan
Eden Rock Hotel Kahvaltı
Image More +26 fotoğraf
Eden Rock Hotel
Sharm el Sheikh Sinai Peninsula, Sharm El Sheikh

Eden Rock Hotel misafirlere Şarm El-Şeyh bölgesinde, plajda, Mas Bowling Center ve Naama Körfezi Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Naama Körfezi ile 1,5 mi (2,4 km) ve Domina Coral Bay Kongre Merkezi ile 4,4 mi (7,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 88 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit, Deniz Manzaralı
Room
Family Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x