Eden Plaza Kensington

Kuzey Londra, Londra
Eden Plaza Kensington Genel
Eden Plaza Kensington Öne Çıkan Resim
Eden Plaza Kensington Dış Mekan
Eden Plaza Kensington Dış Mekan
Eden Plaza Kensington Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Eden Plaza Kensington
68-69 Queen's Gate South Kensington Kuzey Londra, Londra

Eden Plaza Kensington Londra merkezinde, Doğa Tarihi Müzesi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Hyde Park ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Olympia Fuar Merkezi ile 2,4 km (1,5 mil) ve Stamford Bridge Stadyumu ile 2,5 km (1,6 mil) mesafede.

Eden Plaza Kensington misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 80 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet park alanı mevcuttur. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Penceresiz
Üç
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Dört
Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
City
City Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Executive
Executive İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x