Eden Park Hotel

Elba Adası, Campo nell'Elba
Eden Park Hotel Genel
Eden Park Hotel Genel
Eden Park Hotel Genel
Eden Park Hotel Öne Çıkan Resim
Eden Park Hotel Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Eden Park Hotel
via pian di mezzo 917 Elba Adası, Campo nell'Elba

Campo nell'Elba bölgesindeki Eden Park Hotel konaklamanızda, Arcipelago Toscano Ulusal Parkı ve Faunistic Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Marina di Campo Plajı ile 1,2 mi (2 km) ve Elba Adası Akvaryumu ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Restoranda Eden Park Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirlerimiz için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Üç Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x