Eden Bay Eco Lodge

Vilanculos
Eden Bay Eco Lodge Genel
Eden Bay Eco Lodge Genel
Eden Bay Eco Lodge Genel
Eden Bay Eco Lodge Genel
Eden Bay Eco Lodge Genel
Image More +32 fotoğraf
Eden Bay Eco Lodge
Vilankulo , Vilanculos

Vilanculos bölgesindeki Eden Bay Eco Lodge misafirlere okyanus kıyısında, Belediye Pazarı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Fish Market ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan küçük otel Vilanculos Plajı ile 1,9 km (1,2 mi) ve Kitesurfing Centre Mozambique ile 7,3 km (4,5 mi) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

5 oda mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu küçük otelde misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Family Çadır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x