Casa Babi

Vilanculos
Casa Babi Genel
Casa Babi Genel
Casa Babi Genel
Casa Babi Öne Çıkan Resim
Casa Babi Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Casa Babi
Rua do Palacio Odyssea Dive , Vilanculos

Casa Babi misafirlere Vilanculos bölgesinde, plajda, Fish Market ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Belediye Pazarı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan küçük otel Vilanculos Plajı ile 2 mi (3,2 km) ve Kitesurfing Centre Mozambique ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu küçük otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Okyanus Manzaralı, Denize Sıfır
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x