Edello Resort & Pool Villa

Cebu Adası, Lapu Lapu
Edello Resort & Pool Villa Öne Çıkan Resim
Edello Resort & Pool Villa Dış Mekan
Edello Resort & Pool Villa Dış Mekan
Edello Resort & Pool Villa Dış Mekan
Edello Resort & Pool Villa İç Mekan
Image More +45 fotoğraf
Edello Resort & Pool Villa
Isuya Cebu Adası, Lapu Lapu

Lapu-Lapu bölgesindeki Edello Resort & Pool Villa konaklamanızda, CHI, The Spa ve Macellan Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel SM City Cebu ile 8,7 mi (14,1 km) ve Waterfront Cebu City Kumarhanesi ile 10,1 mi (16,2 km) mesafede.

Edello Resort & Pool Villa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve düz ekran televizyon olan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Presidential Villa, 6 Yatak Odası (Pool B)
Room
Presidential Villa, 6 Yatak Odası (Pool C)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x