1521 Hostel

Cebu Adası, Lapu Lapu
1521 Hostel Öne Çıkan Resim
1521 Hostel Dış Mekan
1521 Hostel Dış Mekan
1521 Hostel Dış Mekan
1521 Hostel Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
1521 Hostel
Quezon National Highway Cebu Adası, Lapu Lapu

Lapu-Lapu bölgesindeki 1521 Hostel konaklamanızda, CHI, The Spa ve Macellan Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel SM City Cebu ile 8,4 mi (13,4 km) ve Waterfront Cebu City Kumarhanesi ile 9,7 mi (15,6 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için 1521 Cafe ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi de yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için
Room
Family Oda (Private)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x