Ecolodge Bedouin Valley

Kızıldeniz Kıyısı, Marsa Alam
Ecolodge Bedouin Valley Genel
Ecolodge Bedouin Valley Genel
Ecolodge Bedouin Valley Öne Çıkan Resim
Ecolodge Bedouin Valley Dış Mekan
Ecolodge Bedouin Valley Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Ecolodge Bedouin Valley
Halayeb We Shalateen Rd Kızıldeniz Kıyısı, Marsa Alam

Ecolodge Bedouin Valley konaklamanızda Marsa Alam bölgesinde, Marsa Alam Plajı ile 12,9 km (8 mi) ve Marsa Alam Camisi ile 14,8 km (9,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan küçük otel Abu Dabab Plajı ile 26,4 km (16,4 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

33 klimalı oda mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere vantilatör ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x