Ecoboo Maldives

Thinadhoo
Ecoboo Maldives Öne Çıkan Resim
Ecoboo Maldives Dış Mekan
Ecoboo Maldives Dış Mekan
Ecoboo Maldives Dış Mekan
Ecoboo Maldives Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Ecoboo Maldives
Mala House , Thinadhoo

Thinadhoo bölgesindeki Ecoboo Maldives konaklamanızda Alimathaa ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Olhuveli Plajı ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Kandooma Plajı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Biyadoo Plajı ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Bamboo Bistrô yemek servisi için ideal, bu otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

26 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plaj, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Dört Kişilik Oda
Room
Basic Dört Kişilik Oda
Room
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x