Cinnamon Velifushi Maldives

Aarah Adası
Cinnamon Velifushi Maldives Genel
Cinnamon Velifushi Maldives Genel
Cinnamon Velifushi Maldives Öne Çıkan Resim
Cinnamon Velifushi Maldives Dış Mekan
Cinnamon Velifushi Maldives Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Cinnamon Velifushi Maldives
Aarah Island , Aarah Adası

Cinnamon Velifushi Maldives misafirlere Aarah Adası bölgesinde, deniz kıyısında, Aarah Adası yakınında ve Alimathaa ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Maafushi Mercanı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Olhuveli Plajı ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Vah Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

90 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Bungalov, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Bungalov
Bungalov
Bungalov
Bungalov
Süit
Süit
Room
Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x