Eco Lodge La Juanita

Zona Cafetera, Manizales
Eco Lodge La Juanita Genel
Eco Lodge La Juanita Öne Çıkan Resim
Eco Lodge La Juanita Dış Mekan
Eco Lodge La Juanita Dış Mekan
Eco Lodge La Juanita Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Eco Lodge La Juanita
Vereda Cuchilla de Los Santa Km. 1 Vía Manizales - La Linda Zona Cafetera, Manizales

Eco Lodge La Juanita misafirlere Manizales bölgesinde, göl üzerinde, Los Colonizadores Anıtı ve Tespih Çeken Hz. Meryem Kilisesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Torre El Cielo Gözlem Noktası ile 1,9 mi (3 km) ve Torre al Cielo Seyir Kulesi ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Mutfak olan 5 odasında evinizin konforunu yaşayın. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz için buhar odası ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu Koloniyel stili pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x