Eco Hotel Romanov Les

Golden Ring (bölge), Chernopenskoe
Eco Hotel Romanov Les Genel
Eco Hotel Romanov Les Genel
Eco Hotel Romanov Les Öne Çıkan Resim
Eco Hotel Romanov Les Dış Mekan
Eco Hotel Romanov Les Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Eco Hotel Romanov Les
Ecohotel Romanov Forest Golden Ring (bölge), Chernopenskoe

Chernopenskoe bölgesindeki Eco Hotel Romanov Les konaklamanızda, Hz. İsa'nın Dirilişi Kilisesi ile 21 mi (33,7 km) ve Kar Güzeli Sarayı ile 21,1 mi (34 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Fedin Gallery ile 21,3 mi (34,2 km) ve Cultural and Exhibition Center ile 21,4 mi (34,4 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 60 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca gece kulübü ve sağlık kulübü sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Kır Evi
Comfort
Comfort Kır Evi, 3 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Kır Evi, 4 Yatak Odası, Sauna (Villa)
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x