Eco-hotel Edem

Siberia, Listvyanskoe
Eco-hotel Edem Öne Çıkan Resim
Eco-hotel Edem Dış Mekan
Eco-hotel Edem Dış Mekan
Eco-hotel Edem Dış Mekan
Eco-hotel Edem Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Eco-hotel Edem
Chapaeva str., 104 A Siberia, Listvyanskoe

Listvyanka bölgesindeki Eco-hotel Edem konaklamanızda Baykal Gölü ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Aziz Nikolai Kilisesi ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Baikal Limnolojik Müzesi ile 1,9 mi (3,1 km) ve ISC SB RAS Baykal Müzesi ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

11 odada mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Istek üzerine oda/kat hizmeti verilir, ütü/ütü masası ve beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Misafirlerimiz için düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide kahve servisi, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Kır
Kır Evi (19 guests)
Kır
Kır Evi (10 guests)
Room
Kır Evi, Sauna (with Pool)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x