Argo - Hostel

Siberia, Listvyanskoe
Argo - Hostel Öne Çıkan Resim
Argo - Hostel Dış Mekan
Argo - Hostel İç Mekan
Argo - Hostel İç Mekan
Argo - Hostel Oda Düzeni
Image More +21 fotoğraf
Argo - Hostel
Listvyanka Siberia, Listvyanskoe

Listvyanka bölgesindeki Argo - Hostel misafirlere plaj yakınında, Baykal Gölü ile Aziz Nikolai Kilisesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan hostel ISC SB RAS Baykal Müzesi ile 1,5 mi (2,4 km) ve Baikal Limnolojik Müzesi ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Hostelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için 19 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Ortak Banyo
Economy
Economy Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için (4 beds)
Room
Süit, Özel Banyo
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Economy Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için (4 beds)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x