Eco Green Resort

Jeju Adası, Jeju
Eco Green Resort Genel
Eco Green Resort Genel
Eco Green Resort Genel
Eco Green Resort Öne Çıkan Resim
Eco Green Resort Dış Mekan
Image More +124 fotoğraf
Eco Green Resort
94, Gwideok 6-gil, Hallim-eup Jeju Adası, Jeju

Eco Green Resort misafirlere Jeju Şehri (Hallim) bölgesinde, Hyeopjae Plajı ve Gwakji Beach ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu resort otel Jeju Shinhwa World ile 13,6 mi (21,8 km) ve Hallasan Ulusal Parkı ile 25,9 mi (41,7 km) mesafede.

Korean Restaurant Eco Green Resort misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 90 odada ısıtmalı zemin ve LED televizyon vardır. Özel mutfak ve içinde buzdolabı. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Bu resort otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 2 Yatak Odası
Süit
Süit (Modern)
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (70PY JatJil)
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (90PY JinJil)
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (70PY MulWat)
Family
Family Süit (Eco, Hotel)
Süit
Süit (Eco Green, Hotel)
Room
Deluxe Oda
Room
Premier Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (90PY NaSinBi)
Room
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (90PY MoSal)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x