Eastin Hotel Makkasan Bangkok

Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi
Eastin Hotel Makkasan Bangkok Genel
Eastin Hotel Makkasan Bangkok Genel
Eastin Hotel Makkasan Bangkok Genel
Eastin Hotel Makkasan Bangkok Genel
Eastin Hotel Makkasan Bangkok Genel
Image More +48 fotoğraf
Eastin Hotel Makkasan Bangkok
1091/343 New Petchburi Road Makkasan, Rajthevee Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi

Eastin Hotel Makkasan Bangkok misafirlere Bangkok merkezinde, Pratunam Pazarı ve CentralWorld Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 1,6 mi (2,5 km) ve Khaosan Caddesi ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

280 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Yarı açık banyolar, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Suite
Suite
Deluxe
Deluxe Family Connecting with Breakfast
Room
Deluxe room
Room
Deluxe Corner
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x